Top, ook u wilt naar de Veense woonbetoging toe komen! Hier kunt u de locatie vinden en hoe u daar het beste kan komen met het openbaar vervoer en/of de auto.

Datum: zaterdag 12 februari 2022
Locatie: Raadhuisplein Veenendaal
Tijd: 14:00 uur


Richting Veenendaal met de trein

Via Utrecht Centraal naar Veenendaal Centrum

  1. Zorg ervoor dat u vanaf uw startstation bij Utrecht Centraal komt.

    Gebruik eventueel 9292ov.nl hiervoor

  2. Ieder uur gaan er treinen vanaf Utrecht Centraal (spoor 15) naar Veenendaal Centrum om XX.14 en XX.44 uur.

    De rit duurt 29 minuten.

  3. Vanaf station Veenendaal Centrum loopt u over de Kerkewijk richting het winkelcentrum (niet richting de New York Pizza). Wanneer u aan de rechterhand de J.G. Sandbrinkstraat tegen komt, gaat u deze in (vlak na Theater Lampegiet, hier start ook de horeca). Aan het einde van deze straat is het gemeentehuis en het Raadhuisplein.

    De verwachte loopafstand is +/- 10 minuten

Richting Veenendaal met de auto

Betaald parkeren

U kunt op de locatie zelf betaald parkeren in de ondergronds garage van het gemeentehuis Veenendaal. Adres hiervan is J.G. Sandbrinkstraat 53.

De kosten bedragen €2,19 per uur met een maximum van €7,50 per dag.

Gratis parkeren

U kunt bij station Veenendaal Centrum gratis parkeren. Vanaf station Veenendaal Centrum loopt u over de Kerkewijk richting het winkelcentrum (niet richting de New York Pizza). Wanneer u aan de rechterhand de J.G. Sandbrinkstraat tegen komt, gaat u deze in (vlak na Theater Lampegiet, hier start ook de horeca). Aan het einde van deze straat is het gemeentehuis en het Raadhuisplein.

De verwachte loopafstand is +/- 10 minuten

        Is de loopafstand voor u niet haalbaar? Neem dan via de contactpagina contact op, dan zoeken we met elkaar naar een oplossing.